آنچه در این مطلب میخوانید
در این مقاله به مقوله درآمدزایی دلاری از طریق راه اندازی کسب و کار بین المللی کوچینگ پرداخته شده است. در نوشتار پیش رو از شیوه معرفی محصول و خدمات کسب و کار کوچینگ گرفته تا انتخاب بستر تبلیغاتی مناسب و همچنین ارائه بهترین روش برای درآمد زایی دلاری در کسب و کار کوچینگ سخن به میان آمده است. و در آخر نیز به چگونگی جذب مشتری، عقد قرارداد و روش های وصول پول پرداخته شده است.
کسب و کار کوچینگ چیست؟
همانطور که می دانید کوچینگ مهارتی است بین رشته ای که در سالهای اخیر بسیار خوش اقبال واقع شده و پیش بینی ها حاکی از آن است که آینده روشنی نیز در انتظار این رشته می باشد. با توجه به گسترش بازار کوچینگ در سراسر دنیا مقوله درآمدزایی از مهارت کوچینگ نیز برای بسیاری از علاقه مندان به کوچینگ حائز اهمیت شده است.
کلمه درآمدزایی داشتن کسب و کاری پول ساز را در ذهن ها تداعی می کند. بنابراین کسب و کار کوچینگ به مفهوم انجام فعالیت هایی است که به پول سازی و در نهایت ایجاد درآمدی پایدار از کوچینگ منتهی شود. برای انجام چنین فعالیت های پول سازی در حوزه کوچینگ لازم است که با مقوله ایجاد کسب و کار مستقل در حوزه کوچینگ آشنایی کامل داشته باشم. در این مسیر استفاده از کوچ های با تجربه به عنوان منتور برای راه اندازی یک کسب و کار مستقل در حوزه کوچینگ بهترین پیشنهاد است.
بسیاری از دانش پذیران کوچینگ در این رویا به سر می برند که آموختن کوچینگ و گذراندن سطوح مختلف آموزش کوچینگ خود به خود برای آنها درآمد امنی را به همراه خواهد داشت بنابراین در سالهای ابتدایی آموختن کوچینگ و حتی زمانی که شروع به فعالیت در حوزه کوچینگ میکنند زمان زیادی را برای محقق ساختن این رویای نشدنی از دست می دهند.
خلاصه مطلب اینکه کسب و کار کوچینگ یعنی پیش به سوی کسب و کار مستقل و سیستم سازی شده در حوزه درآمدزایی از کوچینگ. در چنین کسب و کاری پس از مدتی سیستم بدون نیاز به حضور شما، برایتان از کوچینگ درآمدزایی میکند. و شما به عنوان صاحب کسب و کار کوچینگ با زمان های آزاد بیشتری به چگونگی توسعه کسب و کارتان می اندیشید.
کسب و کار بین المللی کوچینگ چیست؟
هنگامی که از کلمه بین المللی در کنار کسب و کار کوچینگ استفاده میکنیم بازار گسترده تری در ذهن مخاطبان کوچینگ تداعی می شود. بازار گسترده ای که درآمدهای دلاری و یورویی را به همراه خواهد داشت.
با یک نگاه گذرا به وب سایت فدراسیون بین المللی کوچینگ ICF در می یابید که فدراسیون بین المللی کوچینگ با جملاتی نظیر ” کوچینگ یک مهارت بین المللی است” کوچینگ را معرفی می کند. بنابراین می توان گفت بسیاری از علاقه مندان و دانش پذیران رشته کوچینگ به دلیل بین المللی بودن مهارت کوچینگ وارد فضای آموزشی کوچینگ می شوند. و فدراسیون بین المللی کوچینگ ICF نیز تمام تلاش خود را در ایجاد ساختاری استاندارد برای اجرای کوچینگ در سطوح بین المللی انجام داده است.
اگر دانش پذیر، فارع التحصیل و یا علاقه مند به حوزه کوچینگ هستید مطمئن باشید که رشته کوچینگ قابلیت ایجاد کسب و کار بین المللی را داراست. کسب و کار بین المللی کوچینگ خود تضمین کننده کسب درآمد دلاری از مهارت کوچینگ است. کافی است در ابتدای راه با توجه به علایق و اهدافتان تصمیم خود را در داشتن کسب و کار مستقلی در حوزه کوچینگ گرفته و سیستم کاری خود را طراحی کنید. بی شک در این مسیر کوچ های با تجربه و توانمند بهترین تسهیلگران در فرایند درامدزایی از کسب و کار کوچینگتان می باشند.
بنابراین کسب و کار بین المللی کوچینگ با توجه به سرفصل قبلی مقاله پیش رو یعنی انجام فعالیت هایی در جهت سیستمی که شمارا وارد بازار بین المللی کرده و درآمدهای دلاری و یورویی را برای شما به ارمغان آورد. کاری که به ظاهر ساده است اما در عمل بسیاری از کوچ ها به خاطر کمبود آگاهی و همچنین ترس های ایجاد شده از کسب و کارهای گذشته، انجام نمیدهد.در دنیای واقعی شاهد کوچ هایی هستیم که با وجود تمام فعالیت هایشان هنوز به صورت تمام قد و مستقل وارد کسب و کار کوچینگ نشده اند بنابراین از درآمدهای گسترده کوچینگ نیز جا مانده اند.
اگر به دنبال حرفه ای با درآمدهای دلاری میگردید کوچینگ انتخاب درستی است اما فراموش نکنید برای داشتن درآمد دلاری از کوچینگ به چیزی فراتر از آموزش های کوچینگ احتیاج دارید یعنی چگونگی راه اندازی کسب و کار مستقل از کوچینگ.
چطور درآمد دلاری از کوچینگ داشته باشم؟
وقتی صحبت از درآمد دلاری به میان می آید منظور داشتن درآمدی پایدار در حوزه بین المللی از کسب و کار کوچینگ است. برای داشتن درآمد پایدار تنها یک راه وجود دارد آن هم راه اندازی کسب و کار کوچینگ به صورت کاملا مستقل است.
کسب و کار مستقل در کوچینگ با داشتن شغل کوچینگ بسیار متفاوت است. اغلب کوچ های تایید صلاحیت شده دارای شغل کوچینگ هستند چه بسا که در این بین دستمزد های دلاری نیز دریافت کنند، غافل از اینکه شغل کوچینگ، شما را به درآمد پایدار در حوزه کوچینگ نمیرساند چرا که در شغل کوچینگ همه چیز به حضور شما در آن لحظه مرتبط است.
بنابراین برای داشتن درامد دلاری پایدار ابتدا لازم است به جای داشتن شغل کوچینگ، کسب و کار بین المللی کوچینگ راه اندازی کنید. یعنی به صورت یک فریلنسر( کسی که به هیچ موسسه، سازمان و یا شرکتی متصل نمیباشد) عمل کنید و کسب و کار بین المللی مستقلتان را پایه ریزی کنید. اگر کسب و کار بین المللی کوچینگتان را به صورت مستقل و با سیستمی اصولی طراحی کنید بی شک به درآمدهای دلاری پایداری در این حوزه دست خواهید یافت. درآمدهای دلاری که نه تنها شما را به کارمندان روزمزد تبدیل نمی کند بلکه شمارا به درآمدهای دلاری مستمری از کسب و کار کوچینگ می رساند.
بهترین روش برای کسب درآمد دلاری از کوچینگ چیست؟
همانطور که در قسمت قبل مطرح شد تنها راه کسب درامد دلاری پایدار و مطمئن از مهارت کوچینگ داشتن کسب و کار مستقل در کوچینگ است. یعنی صاحب کسب وکار مستقل کوچینگ باشید و برای رسیدن به اهداف توسعه ای خود کسب و کارتان را سیستم سازی کنید.
هر کسب و کاری برای محقق شدن اهداف توسعه ای خود نیاز به معرفی و تبلیغات مناسب در فضاهای تبلیغاتی آنلاین و آفلاین را دارد. کسب و کار بین المللی کوچینگ نیز نیاز به تبلیغات مناسب و اصولی در بسترهای آنلاین و آفلاین را دارد. لذا برای یافتن بهترین روش درامدزایی از کسب و کار بین المللی کوچینگ پاسخ به این دو سوال چگونه معرفی
(تبلیغ) کردن؟ و در چه فضایی معرفی( تبلیغ) کردن ؟ مهم است.
بستر های تبلیغاتی آنلاین مثل اینستاگرام، تلگرام، توئیتر و … شما را به صورت مستقیم به جامعه مخاطب بیشتری متصل میکند. و بسترهای تبلیغاتی آفلاین همان تبلیغات دهانی در دورهمی ها و کلاس ها و … می باشد. درست است که در کسب و کار بین المللی کوچینگ تبلیغات در فضاهای آنلاین شما را به مخاطبین بین المللی بیشتری متصل می کند ولی از معجزه تبلیغات دهانی و دوستانه غافل نشوید.
برای انتخاب بستر تبلیغاتی مناسب برای کسب و کار بین المللی کوچینگ به دو فاکتور دقت کنید.
- شما چه ویژگیها و توانمندیهای اجرایی را در خود میشناسید. ۲٫ با توجه به پرسونای مخاطبانتان ( در قسمت های قبلی صحبت شده است) آنها بیشتر در چه فضاهایی حضور دارند.؟
بعضی معتقدند بهترین فضای آنلاین در معرفی خدمات کسب و کار بین المللی کوچینگ شما به کشورهای مختلف لینکدین است اما تجربه ثابت کرده به علت تنوع سلیقه مخاطبین، شبکه هایی چون یوتیوب و سایت و فیسبوک نیز برای معرفی کسب وکار بین المللی کوچینگ مناسب است.
بنابراین بهترین روش برای کسب درآمد دلاری از کسب وکار بین المللی کوچینگ، تبلیغات در یک و یا هر سه فضای آنلاین گفته شده در پاراگراف قبل می باشد. نکات مهم در انتخاب بستر مناسب تبلیغاتی برای کسب و کار کوچینگ در گام اول از کلاس های فوت کوزه گری به صورت کامل آموزش داده شده است.
برای کسب درآمد دلاری از کوچینگ چطوری مشتری جذب کنم؟
یکی از مقوله های مهم در کسب و کار بین المللی کوچینگ مانند همه کسب وکارهای مستقل دیگر یافتن مخاطب و یا به عبارت دیگر جذب مشتری است. بسیاری جذب مشتری در کسب و کار بین المللی کوچینگ را در تبلیغات موثر در فضاهای تبلیغاتی آنلاین و آفلاین می دانند. در حالی که تبلیغات یکی از قسمت های موثر درفرایند جذب مشتری است که اغلب افراد به دلیل زیاده رویها و کم رویهای نادرست در مسیر تبلیغات، نتایج مثبتی در جذب مشتری کسب نکرده اند.
جذب مشتری فرایندی است ۵ مرحله ای که به صورت کامل در گام اول از کلاس فوت کوزه گری کوچینگ به همراه تجارب کاملا اجرایی برای چگونگی جذب مشتری در کسب و کار کوچینگ آموزش داده شده است. در این مقاله به اختصار به چگونگی جذب مشتری در کسب وکار کوچینگ میپردازیم.
فرایند جذب مشتری در کسب و کار کوچینگ از جذب مخاطب آغاز شده و به عقد قرارداد ختم می شود. یکی از نکات مهم در این فرایند تفاوت بین مخاطب و مشتری است که اغلب کوچ ها در کسب و کار کوچینگ از کنار آن به راحتی میگذرند. مخاطب کسی است که بالقوه خواهان خرید محصولات و خدمات کسب وکار کوچینگ شما می باشد. پس روی جامعه بزرگی از مخاطبان سرمایه گزاری نکنید زیرا صرف وقت و انرژی برای مخاطبی که بالقوه خریدار خدمات و محصولات کسب وکار کوچینگ شما نباشد، کاری بیهوده است.
بنابراین برای جذب مشتری بین المللی در کسب وکار کوچینگتان ابتدا در بستر مناسبی که در قسمت قبل به آن اشاره کردیم تبلیغات خدمات و محصولات کوچینگ خود را انجام دهید. پس از جذب مخاطبین بالقوه و افزایش تعامل ها با شیوه های درست گفتگو و مذاکره مخاطبین خود را متقاعد به استفاده از خدمات ویژه خود کنید. یادتان باشد متقاعد سازی و ایجاد شرایط ویژه در فرایند جذب مشتری از ارکان مهم درآمدزایی و تبدیل مخاطب به مشتری در هر کسب وکاری است. دوره نقطه شروع شیوه های مختلف گفتگو، مذاکره و متقاعد سازی را در بستری قابل دسترس به شما ارائه میدهد.
چطور از مشتریان بین المللی پولمو دریافت کنم؟
پس از راه اندازی کسب و کار کوچینگتان و جذب مشتری نوبت به مرحله عقد قرارداد و دریافت پول میشود. عقد قرارداد محکم و اصولی نه تنها که دریافت پول را در کسب و کار کوچینگ شما تضمین میکند بلکه اعتبار حرفه ای شمارا نیز در همان گام اول نشان می دهد.
در کسب و کار بین المللی کوچینگ جامعه مخاطب شما بر اساس اهداف اولیه و پرسونای تعریف شده دو گروه ایرانیان مقیم در کشورهای مختلف است و دیگری افراد مختلف با ملیت های گوناگون است. بنابراین برای عقد قرارداد در کسب و کار کوچینگتان با هر ملیتی لازم است نگاهی گذرا به فرهنگ پرداختی آن ملت داشته باشید و قراردادتان را به گونه ای تنظیم کنید که شرایط پرداخت درآن واضح و مشخص باشد.
یادتان باشد قرارداد در کسب و کار کوچینگ علاوه بر اینکه به صورت شفاف و واضح نوشته می شود بلکه در جلسه معارفه در مورد تمام بندهای آن توافق شفاهی نیز گرفته می شود. حتما برای تنظیم قرارداد در کسب و کار کوچینگ از نظرات وکلا معتبری که آگاه به مسائل حقوقی ملیت ها و کشورهای مختلف می باشند، استفاده کنید. در گام اول از کلاس های فوت کوزه گری نکات مهم و کلیدی در مورد قرارداد های کوچینگ آموزش داده شده است.
از آنجا که ایران در لیست کشورهای تحریم شده می باشد لذا دریافت پول از بقیه کشورها کمی کار مشکلی است اما نشدنی نیست. اگر وارد کسب وکار بین المللی کوچینگ شده اید به چند روش می توانید پولتان را دریافت کنید. اولین روش و راحت ترین آن باز کردن یک حساب پیپال به نام خودتان است. در حساب پیپال که به صورت شخصی باز میکنید سقف مجاز تراکنش های مالی در روز حد مشخصی است اگر مبلغ مجاز در حساب پیپال شما کمتر از سقف تراکنش های روزانه شماست گزینه بعدی می تواند افتتاح حساب پیپال به نام کسب و کارتان باشد. سقف تراکنش روزانه در حساب کسب و کارها بیشتر از حساب های شخصی است.
راه دیگری که می توانید از آن در کسب وکار بین المللی کوچینگتان دریافت پول داشته باشید داشتن کیف پول الکترونیک است. پیشنهاد میکنم اگر با بازار رمز ارز ها آشنا نیستید تا شناخت کامل از این نوع بازارها وارد معاملات رمز ارزها در کسب و کارتان نشوید.
و در آخر استفاده از حساب واسطه است. یعنی اگر در کشور مقصد دوست، همکار، فامیل و یا … معتمد دارید از حساب آنها به عنوان واسطه ای برای دریافت پول در کسب و کارتان استفاده کنید و در نهایت وجه مورد نظرتان را از واسطه مورد اعتمادتان دریافت کنید.۲۶ضض